DUBIOZA KOLEKTIV

Novi spot prešao broj od milijun klikova

free_nnn_bih_09112015
10.11.2015.
u 06:15

Ovaj nadasve zanimljivi spot je objavljen i na naslovnoj stranici Pirate Baya čijim je osnivačima pjesma i posvećena

Članovi benda Dubioza kolektiv trenutačno se nalaze na velikoj europskoj turneji "Happy Machine", a u međuvremenu su objavili novi spot koji je obišao svijet. Članovi benda Dubioza kolektiv objavili su novi spot za pjesmu "Free mp3" koja je u samo tri dana dobila čak milijun i sto tisuća klikova. Pjesma je objavljena još prošle godine, zajedno uz "Hay Libertad" na španjolskom, te "No Escape (from Balkan)" na engleskom jeziku, a spot je jučer objavljen i na naslovnoj stranici Pirate Baya, čijim je osnivačima pjesma i posvećena. Dan ranije na svom je Twitter profilu podijelio najpoznatiji pirat na svijetu Kim Dotcom.

"Divimo se entuzijastima poput Wikileaksa, The Pirate Baya, ljudima poput Edwarda Snowdena koji se bore protiv vlada i velikih korporacija, ali ne za osobni profit nego zato što vjeruju u neke ideje, čak i po cijenu osobne slobode. Uvijek je inspirirajuće gledati ljude koji pronalaze način da nadmudre sustav", izjavili su članovi benda". (oc)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije