Kontroverzni kantautor

Novi spot Bože Vreće inspiriran Tarkovskim

jalah_nnn_bih_041102105
05.11.2015.
u 06:45

Vrećo kaže kako je pjesma "Jalah" zapravo njegova ženska priča posvećena svim ženama koje su izgubile svog dragog

Božo Vrećo je objavio novu autorsku pjesmu "Jalah" za koju je snimio i spot.

Ovaj a capella izraz sevdaha, izvorne, tradicionalne glazbe će uz pjesmu "Aladža" biti dio četvrtog albuma kantautora koji bi trebao izaći sljedeće godine.

Božo Vrećo kaže kako je pjesma "Jalah" zapravo njegova ženska priča posvećena svim ženama koje su izgubile svog dragog, bez obzira na vjeru, mjesto i stoljeće iz kojeg dolaze.

"Spot govori o njoj koja se prisjeća njegovih dodira, on je napustio ovaj svijet i ona ubrzo odlazi za njim", objašnjava Vrećo i dodaje kako je ozračje u pjesmi intimizirano, a spot inspiriran redateljem Andrejom Tarkovskim jer su scene "mračne, metafizične, mistične i okultne."

"To sam ja, žena pokrivenog lica. Znam da će se o spotu nadugo i naširoko pričati, bit će i voljen i omražen kao i sve što uradim i stvorim jer ja živim bez laži, to sam što sam i imam hrabrosti biti muškarac i žena istodobno, te stvarati umjetnost za one koji me zaista vole i osjećaju moju pjesmu, nikako i nikad za kamenje", napisao je Vrećo na svom Facebook profilu.

Režiju i montažu videospota potpisuje Benjamin Dizdarević, dok je sam Božo Vrećo autor teksta i glazbe.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije