PRESRETNI SUPRUŽNICI

Nogometaš sve raznježio fotografijom: U obitelj Vida stigao još jedan član

Foto: Instagram
1/3
16.10.2019.
u 17:34

Domagoj Vida otkrio je svojim obožavateljima da je njihova obitelj postala bogatija za još jednog člana.

Sreće i veselja ne nedostaje u obitelji hrvatskog nogometaša Domagoja Vide. Naime, hrvatski reprezentativac svojim se obožavateljima na društvenim mrežama pohvalio proširenjem obitelji.

- Novi član obitelji Vida - napisao je Domagoj uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Ivanom i malenim psićem pomerancem kojeg su, sudeći prema fotografiji, nabavili u Osijeku.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nekadašnja Kraljica Hrvatske i igrač turskog Bešiktaša u braku su od 2017. godine, a dvije godine ranije na svijet je u jednoj privatnoj zagrebačkoj poliklinici stigao i njihov danas četverogodišnji sin David.

- Ne,ne,ne! Gdje je David? Ne prihvaćam ovu fotografiju bez njega - našalio se jedan od obožavatelja koji je primjetio nedostatak malenog Vide.

Inače, David je postao prava senzacija tijekom prošlog svjetskog prvenstva kada je nakon utakmice protiv Engleza bosonog potrčao tati u zagrljaj. Video njegova ulaska na teren obišao je svijet,a maleni David postao je ikona do kraja prvenstva.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije