Lijepa voditeljica

Nives Ivanišević pozirala na egzotičnoj destinaciji

nives ivanišević
08.05.2021.
u 14:40

Voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića (49)Nives Ivanišević (39), s pratiteljima na Instagramu podijelila je fotografije s pješčane plaže na egzotičnoj destinaciji. Pozirala je u bijelom bikiniju, noseći samo trakicu u kosi i velike sunčane naočale. 

"Pozdrav suncu", napisala je napisala je voditeljica.

Pratitelji su se oduševili fotografijama i vitkoj liniji voditeljice.

"Zgodna; Divna; Ništa ne bi oduzeo ni dodao", "Oprosti, ali nabijaš nam komplekse", pisali su joj pratitelji, a na to je odgovorila i sama Nives: "Znaš kako sam na prvoj uvukla trbuh. Nisam disala."

Nije poznato s kim je voditeljica otišla u egzotične krajeve. 

Podsjetimo, Nives i Goran vjenčali su se nakon samo godinu dana veze u prosincu 2017. godine, a u ožujku 2018. obznanili su da čekaju prvo dijete. Za vezu bivšeg tenisača i radijske voditeljice doznalo se u jesen 2016., a blještavi prsten koji je Nives pokazala mjesecima poslije dao je naslutiti kako par uskoro planira vjenčanje.  Ni jedno ni drugo nije tada htjelo potvrditi zaruke, a tako je bilo i s informacijom da su se vjenčali. Nives se samo slatko nasmijala na to i rekla da nema komentara, a Goran je pri pokušaju kontaktiranja isključio mobitel.  Njemu je ovo drugi brak, a njoj prvi. On se prije osam godina razveo se od bivše manekenke i poduzetnice Tatjane Dragović, s kojom je bio dugih 17 godina. U tom braku Goran i Tatjana dobili su dvoje djece – Amber Mariju i Emanuela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije