Sretno zaljubljena

Nives: Dečko mi je tolerantan i bolesno zgodan

nives celzijus
15.05.2021.
u 11:25

Za njom uzdišu brojni muškarci diljem Hrvatske, koje će možda razočarati vijest da je Nives Celzijus već godinu dana sretno zaljubljena u muškarca čiji identitet nije otkrila.

"Ne čujemo se svaki dan, zato vjerojatno i jesmo tako dugo zajedno, zato što su se našle dvije kompatibilne osobe, svatko ima neku svoju vrstu posla, dosta smo zauzeti po tom pitanju, i nekad se teško usklađujemo. Meni je u svim tim odnosima uvijek falilo slobode! To da me stalno netko ne zivka, di si, šta si... Mi ćemo to sve kad se vidimo proći, nema tu neke neiskrenosti, laži, mi na kraju sve to riješimo, samo to ne mora biti na dnevnoj bazi", ispričala je Nives za InMagazin. 

Na pitanje što ju je kod njega oborilo s nogu, odgovorila je: 

"Valjda baš zbog toga što smo kompatibilni, to je ovaj dio o kojem smo razgovarali, zato što ti neki koji su ranije pokušavali... Dogodi nam se taj problem da uvijek sve na kraju doživljavam kao neki napad na sebe! Kao: 'Nisi odgovorila na poruku!', 'Jesi li ti to meni seenala poruku?' Eee, radim! Zato mislim da je razumijevanje i tolerancija prvi razlog... A to je nekako najteže naći. Ali uz to je i bolesno zgodan."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije