NA INSTAGRAMU

Nina Badrić o malenoj Danki: 'Srce mi se slama, stat će jednom gamad pred Boga'

Nina Badrić
Instagram
05.04.2024.
u 20:11

Poznate osobe poput glumaca, glazbenika i drugih dijele svoje osjećaje vezano za ovaj slučaj na društvenim platformama.

Potraga za djevojčicom Dankom Ilić trajala je deset dana, a cijelo to vrijeme cijela je regija pratila što se događa. Jučer  je otkriveno da je djevojčica stradala u prometnoj nesreći, a ovaj razvoj situacije mnoge je ražalostio. Za tijelom djevojčice još traga, a poznate osobe poput glumaca, glazbenika i drugih dijele svoje osjećaje vezano za ovaj slučaj. Jučer je to učinila voditeljica Nikolina Pišek. Ona je na svom Instagram profilu prokomentirala cijelu mučnu situaciju.

- Koliko smo se danas otuđili od stida, poniznosti i straha, te ispunili grandioznošću i superiornošću kada dvije navodno ljudske jedinke udare dijete i, ne provjerivši diše li, ubace ga u gepek i izbace na otpadu? Možda je malena u tom trenutku još disala, možda je imala šansu? Kakav li monstrum moraš biti da uplašenog oca koji te zaustavio, slažeš da nisi vidio dijete, a ono se u tvom prtljažniku možda bori za život? Je li čula glas svog oca? A nije se mogla javiti? Je li to bilo posljednje što je malena čula? Ja bih tražila rehabilitaciju smrtne kazne. Javno izvršenje. Da više nikome ne padne na pamet - napisala je Pišek na svom Storyju. Nakon toga se o svemu oglasila i glazbenica Nina Badrić također preko društvenih mreža.

 

Foto: Instagram

- Srce mi se slama što su jedno nevino djetešce okrutno oduzeli majci i ocu i svima koji su je voljeli. Ovo je nenadoknadiv gubitak i niti jedna kazna neće biti dovoljna... Tko smo mi ljudi? Osjećam sram, bol i nemoć... Danka... Stat će jednom gamad pred Boga, pakao ih čeka, a tko dirne one najmanje kazna će mu biti stoljećima neprekinuta - napisala je Badrić. Potom je objavila i ilustraciju Vučka, Zagija i Pobjednika koju je njezin autor sarajevski umjetnik Midhat Kapetanović posvetio Danki.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije