GODIŠNJI ODMOR

Nikolina Ristović pozirala u minijaturnom bikiniju, pratitelji joj poručili: "Kao morska vila"

instagram
12.08.2021.
u 21:26

Bivša voditeljica Nikolina Ristović (45) trenutačno uživa na godišnjem odmoru na hrvatskoj obali, a na svojem Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj čučeći pozira na plaži u minijaturnom crnom bikiniju.

Bivša voditeljica Nikolina Ristović (45) trenutačno uživa na godišnjem odmoru na hrvatskoj obali, a na svojem Instagram profilu objavila je fotografiju  na kojoj čučeći pozira na plaži u minijaturnom crnom bikiniju.

U samo nekoliko sati objava je skupila preko 4 tisuće lajkova te mnoge komplimente na račun izgleda.

Foto: Instagram

"Zgodnica", "Najljepša", "Graciozna", "Kao morska vila", samo su neki od komentar, dok su joj neki pratitelji u komentarima ostavili emotikone vatre čime su joj htjeli poručiti da izgleda sjajno.

Podsjetimo, Nikolina je nedavno za Kurir televiziju otkrila kako je na godišnjem odgovoru doživjela nezgodu- slomila je prst.

"Još uvijek se odmaram, uživam u ljetnom vremenu. Trenutačno sam na Bolu, a prvog dana ljetovanja slomila sam prst. Ispao mi je kofer iz prtljažnika i slomio mi prst. Mogu normalno hodati, srećom nisam slomila prst koji je bitan za ravnotežu", kazala je Ristović.  Nikolina na društvenim mrežama redovito objavljuje fotografije s odmora, a nedavno je opisom ispod jedne objave dala do znanja koliko uživa u izlascima sa suprugom Vidojem te je nasmijala pratitelje.

Foto: Instagram

"Početak večernje terapije. Ritualno spaljivanje koje je s vremena na vrijeme obavezno i prakticira se i u primitivnim kulturama. Mini egzorcizam ili istjerivanje nagomilanih demona različitim metodama i sredstvima. Osobito se preporučuje zaposlenim roditeljima male djece, a i svima ostalima. Uživajte u procesu", napisala je tada Nikolina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?