Gradonačelnik Zagreba

Neumoran! Bandić počeo kampanju u taboru 'najvećih neprijatelja'

milan bandić
23.11.2020.
u 08:49

Neumoran! Kakav bi to bio film i premijera, a da ne dođe glavni glumac, napisao je na svojim službenim Facebook stranicama zagrebački gradonačelnik Milan Bandić samo sat vremena nakon što se, odjeven u plavu trenirku s natpisom Neumoran, jučer pojavio u Studentskom centru na premijeri filma Kumek Darija Juričana i time potvrdio medijske napise da će svoju kampanju za sedmi mandat započeti u 'taboru' svojih najljućih neprijatelja.

Suprotno svim očekivanjima, Bandić se na ulazu u SC pozdravio s redateljem, a potom otišao ne pogledavši film jer je imao rođendanske obveze.

Rođendan mu je čestitao i Juričan koji je Bandiću dao gin, ali i knjigu koju je pak gradonačelnik Bandić platio i na čemu je inzistirao. I njemu je Bandić uzvratio čestitkom, ali za film.

- U demokratskim zemljama o živim ljudima se ne pišu knjige, ne snimaju filmovi i ne radi spomenici, ali kad je Bandić u pitanju, sve je moguće. Čestitam gospodinu Juričanu na uratku. Red je doći kada te netko pozove - rekao je Bandić novinarima na ulasku u Kino Studentskog centra.

- Zadnjih deset godina je dobio premalo novca, 500.000 kuna, od HAVC-a još toliko. Mogao je napraviti bolji uradak za milijun kuna. Ja bih napravio to tri puta bolje da sam redatelj, ali dobro je. I to je toliko od Brada Pitta - kazao je Bandić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije