Mira se tresla i plakala

Neugodno iskustvo ostavilo je trag

gfh
Screenshot
25.01.2017.
u 12:30

U kontroverzni srpski reality show 'Parovi' ušao je Đurica Stankov koji je u svojoj ispovijesti otkrio što znači živjeti sa HIV-om 13 godina, piše Kurir.

Njegova priča posebno je potresla Mirjanu Praizović (23) koja je nedavno otkrila da je liječnica pomiješala njezine nalaze te da joj je jednom prilikom rekla da je HIV pozitivna iako rezultat testiranja nije bio takav, prenosi 24sata.hr

foto: Screenshot

Dok je slušala Đuricu nije se mogla smiriti pa je otišla u kupaonicu, a kasnije je otkrila što je je toliko pogodilo.

- Shvatila sam da čim netko počne pričati o tome i čim ste vi počeli pričati o tome, ja se počnem tresti. Primijetila sam da sam potpuno otišla psihički zbog toga. Nikad se ni zbog čega nisam tresla, ali kada ste vi večeras počeli pričati, nisam se mogla smiriti - rekla je bivša stanara regionalne Big Brother kuće.

- Jako teško mi sve ovo pada, ali danas sam sretna i zahvalna Bogu što to nemam. Ali i dalje sam sigurna da postoji način na koji se to može izbaciti iz tijela - dodala je. Đurica je nakon toga ustao i zagrlio ju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije