Marina Perazić:

Nemam što jesti, teško živim i nemam svoj dom

Marina Perazić
Nova TV
18.02.2016.
u 17:53

Teško sam donijela odluka, ali muka me natjerala. Nemam novca i za stvarno dobar honorar pristala sam na ovo. U teškoj sam situaciji – rekla je za Blic Marina Perazić, seks ikona 1980-ih. Nastupila je u prvoj sezoni srpske Farme, a sad se u nju ponovno vraća – jedna je od rijetkih sudionika koji ne skrivaju motive ulaska na farmu – živi na rubu egzistencije.

– Jako teško živim u posljednje vrijeme, nemam vlastiti dom, kćerima sam iznajmila stan. Želim raditi, no nemam što, želim pokrenuti projekte i završiti pjesme, ali nemam od čega. Doslovno sam se povlačila po kućama, teško mi je i govoriti o tome. Vrlo sam emotivna osoba, nemam što kriti, a nisam jedina koja tako živi, samo što ja o tome govorim javno. Idem na Farmu zaraditi novac i osigurati sebi i djeci sigurnu budućnost, danas se sve svelo samo na puku egzistenciju i preživljavanje. Činim sve da preživim – rekla je Perazić koja je poznata po vezama s mlađim muškarcima.

– To je sada moderno, a ja sam oduvijek imala mlađe. Severina i Ceca danas privlače pažnju svojim vezama, a meni je to bilo uobičajeno. Ja sam s mlađim muškarcima imala djecu. Oni su zanimljiviji i zabavniji. Vani sam ostavila muškarca koji me čeka, ali zapravo tražim bogatog frajera. Nije me sramota priznati. Da ga nađem i riješim sve svoje probleme – kaže Perazić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije