UPOZORILI POLICIJU

Ne odustaje! Osoba bliska Meghan optužena da ju zlostavlja

Reuters/Pixsell
29.10.2019.
u 21:51

Policijski službenik izjavio je da je Samantha svjesna ovih optužbi, ali nije uhićena jer je istraga još u tijeku.

Polusestra Meghan Markle, Samantha, jednostavno ne želi prestati govoriti protiv nje.

Zbog neprimjerenih tvitova upućenih vojvotkinji već su joj suspendirali račun na Twitteru, no ona uvijek nađe način da polusestri zabode još jedan nož u srce. Kako je neko vrijeme nitko nije doživljavao, činilo se da je napokon nestala, no policija s Floride otvorila je istragu jer je primila gomilu prigovora zbog zlostavljanja Harryja i Meghan na internetu.

Kako pišu britanski mediji, prigovori stižu iz Kanade, Švedske i Velike Britanije, iako nije jasno tko je zapravo zbog toga išao na policiju, jer ostali članovi kraljevske obitelji tvrde da nisu. Policijski službenik izjavio je da je Samantha svjesna ovih optužbi, ali nije uhićena jer je istraga još u tijeku.

Sve je to počelo nakon što je prikazan dokumentarac u kojem su vojvode od Sussexa progovorili o stresu koji proživljavaju kao članovi kraljevske obitelji. Bivša glumica bila je na rubu suza tijekom emotivnog intervjua s Tomom Bradbyjem dok su bili na turneji u Africi. U jednom trenutku čak je i zahvalila Bradbyju koji ju je pitao kako je, rekavši: "Nije me baš mnogo ljudi pitalo jesam li dobro". Vojvotkinja od Sussexa rekla je da joj je bilo jako teško, a princ Harry potvrdio je da još osjeća veliku bol zbog smrti majke i proganjaju ga sjećanja o njoj i njezinu odnosu s medijima.

Dodala je da joj je teško surađivati s medijima pogotovo zato što ima novorođenče te da joj je život posebno kompliciran jer samo želi biti supruga i majka.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije