NE ODVAJAJU SE

Ne kriju svoju ljubav! Osvanule nove fotke zaljubljenog Graše i 14-godina mlađe Hane

Žarko Bašić/Pixsell
03.11.2021.
u 17:43

"Savršen par", "Osmijeh sve govori", "Prelijep par", "Preslatki", "Tu ljubav stanuje", "Sretno vam bilo", samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja.

Splitski glazbenik Petar Grašo (45) uživa u ljubavi s Hanom Huljić (31). Par je u vezi nekoliko mjeseci, a u posljednje vrijeme više ne kriju svoju ljubav.

Hana i Grašo postali su nerazdvojni pa tako često u javnost isplivaju i njihove zajedničke fotografije. 

Ovog puta na Instagram profilu jedne vinarije osvanula je crno-bijela fotografija na kojoj Hana i Petar poziraju zagrljeni, a ista je fotografija ubrzo objavljena i na Grašinom fan pageu na Instagramu. 

Foto: Instagram

- Ljubav - stoji u opisu fotografije na kojoj splitski glazbenici ne skidaju osmijeh s lica.  "Savršen par", "Osmijeh sve govori", "Prelijep par", "Preslatki", "Tu ljubav stanuje", "Sretno vam bilo", samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja. 

Par se poznaje već godinama, a ovo ljeto procurila je vijest o njihovoj vezi. Grašo je kućni prijatelj s Haninim roditeljima, Vjekoslavom i Tončijem, a par je prije pet godina objavio i zajedničku pjesmu 'Srce za vodiča'. Nedugo nakon što se saznalo za njihov odnos  vezu svoje kćer i Petra Graše ekskluzivno je za Večernji list komentirao i njezin otac Tonči Huljić. 

- Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni. Nadam se da će Petar uskoro uzeti time out od ovakvog tempa nastupa kako bismo priveli kraju snimanje pjesme koja ga čeka. Iskreno, nadao sam se da ćemo nakon 18 godina privesti kraju i novi CD, ali sada bih i s realizacijom pjesme bio sretan. Inače, svi ljudi koji uđu u naše živote u njima i ostaju, a na to ne utječe agregatno stanje njihovih odnosa – kazao je Huljić za Večernji list. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije