Novo žarište?

Nacional: Nina Badrić nakon što je bila na korona-partyju slavnih pozirala s Berošem

18.08.2020.
u 12:37

Kako piše Nacional, u posjedu su videosnimke nastupa Nine Badrić 6. kolovoza na otočiću Stupe, na privatnoj proslavi za više od 100 ljudi, među kojima su i Maja Šuput i Severina Kojić, koja je ubrzo nakon toga objavila da je pozitivna na koronavirus, a zarazio se i sam slavljenik zagrebački odvjetnik Pero Lozica, bivši vaterpolist i poduzetnik. Više uzvanika ima simptome, a fotografije s rođendana uklanjanju se s društvenih mreža, tvrdi Nacional.

Lozica je jedan od istaknutijih, ali i zagonetnijih investitora u razne poslovne projekte na Korčuli. Nacional piše da je Lozica simptome osjetio nekoliko dana nakon proslave. Testirao se, i potkraj prošloga tjedna doznao da je pozitivan, nakon čega je sebi bliske osobe smjestio u samoizolaciju. No, velik broj uzvanika koji su bili izloženi virusu nije se podvrgnuo toj mjeri, a među njima je, prema Nacionalu, i Nina Badrić. Pjevačica Nina Badrić prošle je nedjelje na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira s ministrom zdravstva Vilijem Berošem i njegovom suprugom Jasminkom. Kako doznaje Nacional iz svojih izvora, fotografija je snimljena nakon proslave.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije