Godine nisu važne

Murdoch (84) je zaprosio Jerry Hall (59)

zaruke
12.01.2016.
u 10:55

Da godine nisu važne za ljubav dokazuje primjer Ruperta Murdocha (84) koji je nakon četiri mjeseca veze odlučio zaprositi bivšu manekenku Jerry Hall (59)

Rupert Murdoch možda ima 84 godine, ali to ga nije spriječilo da nakon samo četiri mjeseca veze zaprosi svoju djevojku, bivšu manekenku Jerry Hall (59).

Vijest o zarukama izašla je i u The Timesu, čiji je vlasnik budući mladoženja. Sretni par pojavio se i na dodjeli nagrada Zlatni globus u Los Angelesu, ali javnost tada nije znala za njihove zaruke.

Murdoch je otac šestero djece -  Prudence, Elisabeth, Lachlana, Jamesa, Grace iChloe, a Jerry ih ima četvero -  Elizabeth, Jamesa, Georgie i Gabriela. Njihova djeca sretna su zbog svojih roditelja koji su objavili zaruke.

Inače, vremešni medijski mogul nedavno se rastao nakon 14 godina braka s Wendi Deng, a ovo će mu biti četvrti brak, dok je bivša manekenka provela 20 godina sMickom Jaggerom, prenosi 24sata.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije