negirao zlostavljanje

Milan Popović odgovorio na Severinine optužbe: 'Incident je isprovocirao Igor Kojić'

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
17.10.2019.
u 20:10

Zagrebačku press konferenciju sazvanu u cilju promocije nove glazbene turneje, splitska pjevačica Severina započela je iznošenjem optužbi na račun oca svog djeteta Milana Popovića, ali i obrazovne ustanove koju pohađa njezin sin. 

Na izrečeno na današnjoj konferenciji za medije, u razgovoru za 24 sata odlučio je reagirati Severinin bivši partner i otac njezina djeteta, poduzetnik Milan Popović.

'Kralj bakra', kako ga nazivaju, tvrdi kako se zlostavljanje o kojem je Severina progovorila, prema njegovim saznanjima, uopće nije dogodio.

'Incident koji majka navodi da se dogodio, nije se dogodio na sasvim takav način na kakav ga je majka predstavila javnosti. Cijeli incident isprovociran je od strane Igora Kojića, zbog čega je škola bila primorana da pozove policiju da intervenira zbog njegova neprimjerena ponašanja', izjavio je Popović za 24 sata napomenuvši još jednom kako nije bio na licu mjesta no da prema njegovim informacijama zlostavljanja nije bilo.

Smatra i kako je sve pomno isplanirano kako bi se privukla pozornost i napravila senzacija u sklopu najavljene turneje koju je nazvala 'The Magic tour'.

'Da je ikakvog zlostavljanja bilo, stao bih na stranu majke i pomogao joj da maksimalno zaštitimo naše dijete. Sve ostale izjave kojima proziva institucije su nešto što smo i ranije vidjeli od nje pred donošenje neke velike presude, kao što je to slučaj i sada', zaključio je Popović, prenosi Tportal.hr. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?