UVIJEK UZ NJU

Mila Horvat objavila je fotografiju mame koja je prije tri godine bila teško bolesna, a sada joj je podrška u showu

25.10.2022.
u 09:05

- Moja mama najveći fan benda... Mame znaju najbolje - napisala je Mila i objavila na Instagramu fotografiju mame Milene

Mila Horvat i njezina mentorica Lana Antić Prskalo oduševile su žiri showa "Zvijezde pjevaju" izvedbom pjesme "Romantika" grupe Elemental, a zadivile su i publiku koja im je osigurala prolaz u sljedeću emisiju u kojoj natjecatelji imaju zadatak pjevati šansonu i funk. U subotu je u publici bivšu HRT-ovu novinarku i voditeljicu bodrila i njezina mama Milena, a Mila je objavila i fotografiju svoje mame na Instagramu dok je pozirala s članovima HRT-ovog benda. 

- Moja mama najveći fan benda... Mame znaju najbolje - napisala je Mila. U komentarima joj je netko od pratitelja napisao: Imaš lijepu i dragu mamicu slična si joj prelijepa si na mamicu čuvao te Bog. Mila je prije tri godine ispričala kako joj se svijet srušio kada je saznala da je njezinoj mami dijagnosticiran najagresivniji oblik karcinoma dojke.

 

- Prije Božića je bila na kontroli, iako je ništa nije boljelo. Liječnici su, međutim, posumnjali da nešto nije u redu s njenim zdravljem, a nalaze smo morale čekati do siječnja. Mama nije željela da odustanem od godišnjeg odmora pa sam u međuvremenu s društvom otputovala u Keniju kod Petke Coner, bivše kolegice s HRT-a koja već godinama živi u Africi. Ondje sam, doduše, bila samo fizički, jer misli su mi cijelo vrijeme bile uz mamu u Hrvatskoj. Kad sam doznala njezinu dijagnozu, prekinula sam odmor, kupila novu avionsku kartu i kući se vratila pet dana ranije - ispričala je Mila za Gloriju u ožujku 2019. godine. Njezina mama je dobila bitku s bolesti baš kao i Mila koja je dva puta pobijedila karcinom. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije