glazbena scena

Merlin: Kao dječak sam znao da ću puniti stadione i arene

Dino Merlin
N1
30.11.2016.
u 07:39

Dino Merlin, čovjek koji desetljećima kreira hitove, kako u glazbi, tako u modi i scenskom nastupu, sinoć je bio gost u emisiji Impuls. Merlin je istaknuo kako čovjek uvijek mora ići naprijed, jer je njegova profesija, baš kao i cijeli život neprestano okretanja pedala.

"Nikad nisam pristao da se ponavljam, to je katastrofa. Kretanje je ono što sam ja usvojio, inovacija je ono što je važno", kazao je za N1. 

"Mislim da svaka umjetnost, pa čak i svaki uspjeh prije svega nastaje iz nužde. U svilenim gaćama je teško naći motivaciju. Ja sam kao dječak znao da ću puniti stadione i arene. Ako se potpuno predaš onome što istinski želiš – uspjeh neće izostati. Mi smo gradivni elementi koji mogu ovo društvo učiniti boljim", dodao je ovaj umjetnik.

Merlin smatra da osoba koja se želi baviti glazbom mora znati da su na vrhovima najveći minusi, teže se diše, pušu vjetrovi, ali je prelijep pogled.

"U uspjehu nikad niste sami. Ja supruzi dugujem nevjerojatno mnogo. Odgajala je djecu i bila mi je desna ruka", kazao je. 

"Sve svoje strahove pokušavam svladati da ih napadnem i riješim problem - direktno u glavu. Kad uzimaš u obzir da je smrt bliža nego kragna košulje, onda si manje arogantan, solidarniji s ljudima, skromniji si...", istaknuo je Merlin.

"Ne namjeravam se povući s bojnog polja života. Čovjek kad izgubi motivaciju doživi kliničku smrt duše i tijela", dodao je.

Rekao je i kako sebe smatra piscem koji pjeva svoje riječi, te je otkrio i da ima skice svoje autobiografije u nastajanju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?