'otvorila dušu'

Melania šokirala: Dala intervju i ispričala sve o bračnoj krizi

 Melania Trump
CARLOS BARRIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
11.10.2018.
u 08:29

Prva Dama Melania Trump (48) je u intervjuu za televizijsku kuću ABC prvi put progovorila o suprugovim aferama. Voditelju Tomu Llamasu je Melania 'otvorila dušu' i ispričala mnoge stvari iz privatnog života o kojima se do sada samo nagađalo. 

U televizijskoj najavi stoji kako u ovom intervjuu nije bilo 'zabranjenih pitanja' pa je tako Prva Dama otkrila i podržava li #MeToo pokret i kako je navodna afera njenog supruga Donalda Trumpa (72) utjecala na njihov brak.

Melania je u lipnju posjetila prihvatni centar za djecu na granici s Meksikom. Melania Trump je na ulasku u zrakoplov kojim je letjela u McAllen, u Teksasu, bila u jakni marke Zara s porukom ispisanom na leđima :"Doista me nije briga, a vas?". 

U jeku polemike o migrantskoj politici njezina supruga, ova jakna je potaknula brojne reakcije, pa i oštre kritike.

Voditelj Llamas ju je pitao da prokomentira taj incident, stoji u najavi. Cijeli intervju će biti prikazan u petak 12. listopada, prenosi 24sata.hr. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije