hitno treba odmor

Melania: 'Blagdane bih provela s obitelji na napuštenom otoku'

Yuri Gripas/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
09.12.2017.
u 19:20

Melaniji Trump ne sviđa se pretjerano njezina nova uloga ili se očajnički želi odmoriti od nje. Prva dama Amerike je rekla da joj hitno treba odmor – daleko od Bijele kuće.

Za vrijeme posjeta malim pacijentima u Dječjoj bolnici u Washingtonu, Melania Trump je, nakon čitanja božićnog klasika "Polarni ekspres" odgovarala na pitanja okupljene djece.

10-godišnji dječak Andy upitao ju je gdje bi provela blagdane kada bi to mogla bilo gdje na svijetu.

- Provela bih blagdane sa svojom obitelji na napuštenom otoku, nekom tropskom otoku - rekla je Melania, prenosi 24sata.hr. 

Melania Trump nedavno je pokazala blagdansko izdanje i dekoracija koje je postavljalo više od 150 volontera u Bijeloj kući i za to im je, navodno, trebalo otprilike 1.600 sati.

Kao ovogodišnju temu predsjednička obitelj je odabrala bijelu, srebrnu i zlatnu boju, s malo crvenih i plavih detalja, ovisno o kojoj se prostoriji radi, a za dekoriranje im je bilo potrebno čak 18 tisuća lampica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije