Ipak se razvode:

Mel B ostavila supruga nakon 10 godina braka

asd
Twitter
21.03.2017.
u 09:45

Bivša spajsica Mel B (41) podnijela je zahtjev za rastavu od Stephena Belafontea (41) nakon deset turbulentnih godina braka, a kao razvod navela je 'nepomirljive razlike', prenosi 24sata.hr

Imaju petogodišnju kćerkicu Madison. Glazbenica je zatražila zajedničko skrbništvo, a angažirala je poznatu odvjetnicu Susan Wiesner. Naime, Wiesner posluje isključivo sa zvijezdama, a njezini klijenti bili su Heather Locklear, glazbenik Ben Harper i mnogi drugi.

 

Pixsell | Autor: Pixsellfoto: Pixsell

 

Iako su nakon što su izmijenili zavjete u Egiptu izgledali jako sretno, prije nešto više od dvije godine počelo se šuškati da u njihovom braku ne cvjetaju ruže.

Naime, Belafonte je tada navodno pretukao glazbenicu koja se s masnicama po tijelu pojavila u 'X Factoru'. Dan prije toga je hospitalizirana zbog bolova u trbuhu.

 

Pixsell | Autor: Pixsellfoto: Pixsell

 

Kada su se mediji raspisali o obiteljskom nasilju, Belafonte je pobjegao iz Los Angelesa. U međuvremenu, Mel je završila  bolnici jer je pomiješala alkohol i tablete. Njihov brak je i tada bio u krizi, ali uspjeli su riješiti nesuglasice.

- Sad sam puno bolje i samo da se zna, moj muž nikad ne bi dignuo ruku na mene. Žao mi je što mi je trebalo toliko dugo, ali svaki odgovor raspiruje tračeve - izjavila je pjevačica nedugo nakon incidenta.

 

Instagram | Autor: Instagramfoto: Instagram

 

Od samog početka Stephen odlučno je poricao optužbe, a na njegovu stranu stala je i Melaniena 18-godišnja kći Phoenix koju je dobila s plesačem Jimmyjem Gulzarom. Mel osim Phoenix i Madison ima kćer Angel Iris (9)  s Eddiejem Murphyjem (55).

Nakon incidenta, Mel i Belafonte često su se hvalili idilom u braku i objavljivali zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?