VOJVOTKINJA OD SUSSEXA

Meghan Markle: Od ljubimice do kraljice skandala

Press Asociation/Pixsell
12.12.2018.
u 07:33

Čini se da Amerikanka pomalo otkriva svoje pravo lice što ne veseli kraljevsku obitelj

Čini se da se oko vojvotkinje od Sussexa svakodnevno stvaraju novi skandali. Meghan Markle, bivša glumica, a sada trudna supruga princa Harryja, nije baš tako mila i draga kakvom se predstavlja u javnosti. 

Naime, sve se češće šuška o tome kako se ponaša prema svojim zaposlenicima, a izvor blizak kensingtonskoj palači tvrdi da je neki zlobnici zovu “uragan Meghan”, jer osim što se ne drži nametnutih pravila odijevanja, radni dan započinje u pet sati ujutro i zatrpava svoje podređene velikim brojem poruka sa zadacima za taj dan.

To je vjerojatno razlog velikog bijega zaposlenika iz palače, koji se može usporediti sa stampedom, jer ih gotovo svakog tjedna napusti nova osoba, ključna u poslu i dobrotvornom radu. Vanity Fair navodi da su vojvode trenutno u potrazi za novim zaposlenicima, no to neće biti lagan posao s obzirom na brojnost zaposlenika koje su u kratkom roku izgubili. 

Rastjeruje suradnike

Njezina osoba asistentica dala je otkaz nakon samo šest mjeseci. Točan razlog njezina odlaska još uvijek nije poznat, a nagađa se da bi to moglo biti zbog ‘teške naravi’ tamnopute ljepotice. Bivša agentica Gina Nelthorpe-Cowne s kojom se razišla krajem prošle godine rekla je da je buduća majka ‘izbirljiva i zahtjevna’ te fokusirana samo na svoje želje i potrebe.

Na početku veze s princem Harryjem, Gina je tvrdila da će njezina klijentica prekinuti odnos sa svakim tko se s njom ne bude slagao. Osim toga, dodala je i da se vojvotkinja promijenila kad je upoznala Harryja. Samo tjedan dana prije objave zaruka, nekad vrlo bliske suradnice odjednom su prestale komunicirati, a svaki put kad bi agentica na bilo koji način pokušavala doći do Markle, javili bi joj se odvjetnici.

Nekoliko tjedana nakon agentice odlučila ih je napustiti i tajnica Samantha Cohen, koja je ključni član osoblja mladog para. Ova 50-godišnjakinja, koju zovu i Pantera Samantha jedna je od kraljičinih najvažnijih pomoćnica te je za nju radila više od 17 godina. Timu vojvoda od Sussexa priključila se ‘privremeno’, kada je otkaz dao Edward Lane Fox, koji je na toj poziciji bio pet godina.

Izvor za britanski The Sun rekao je kako su se Harry i Meghan planirali preseliti u jedan od stanova u kraljevskoj palači nakon rođenja djeteta. No zbog tenzija među braćom sada ne žele živjeti u blizini ostatka obitelji nego žele biti samostalni u Frogmore Houseu.

Braća su se počela udaljavati već na početku ljubavne romanse Harryja i lijepe Amerikanke, jer je vojvoda od Cambridgea tada upozoravao brata da razmisli o vezi u koju se upušta dok se bolje ne upoznaju. Harry nije prihvatio bratove sugestije, a zamjerio je i Williamovoj supruzi što se nije dovoljno potrudila uvesti Meghan u sve tajne kraljevskog života.

Uplakana Kate

Trzavice su bile prisutne između vojvotkinja i uoči vjenčanja američke glumice i princa Harryja. Poznata je glasina da je Kate vidno uzrujana i u suzama izišla s probe haljine svoje kćeri Charlotte. Meghan je navodno htjela nametnuti svoju ideju i nije odustajala, pa se Kate toliko iživcirala da se na kraju i rasplakala.

Naljutila je svoju obitelj i kada je odlučila kako neće roditi u bolnici, već planira svoje prvo dijete roditi kod kuće. Za razliku od Middleton, koja je svoje troje djece rodila u Lindo Wingu i samo nekoliko sati poslije poroda pozirala okupljenim fotoreporterima, Markle nema namjeru to učiniti niti biti na meti tabloida odmah nakon tako stresnog, privatnog događaja, pišu britanski mediji.

Po tome se razlikuje od Diane i Kate koje su bile spremne za svaku situaciju koju im je obitelj nametnula. Mlada vojvotkinja još se traži u svojoj ulozi, no čini se da joj nova obitelj ne olakšava posao. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije