KRITIČNI BRITANCI

Meghan je u izlasku s kraljevskom obitelji griješila, evo u čemu

27.12.2017.
u 09:59

Glumica se nije pravilno i elegantno izvela naklon kraljici Elizabeti, a prigovore je dobila i za svoju odjevnu kombinaciju.

Dolazak kraljevske obitelji na božićnu misu u Sandringham uvijek je poseban doživljaj za tamošnje stanovnike, a ovaj put su svi s najvećom pažnjom promatrali Meghan Markle zaručnicu princa Harryja kojoj je ovo bilo prvo pojavljivanje u javnosti s ostalim članovima kraljevske obitelji.

Dva dana poslije britanski mediji, poput  Daily Maila donose analize i reakcije na ponašanje glumice prije i poslije mise. Primijetili su kako je Meghan bila jako zbunjena i nervozna prije nego se naklonila kraljici Elizabeti i dok je Kate Middleton, supruga princa Williama to napravila elegantno i pravilno Meghan se nespretno naklonila i griješila je. Nisu oduševljeni ni njenom modnom  kreacijom i smatraju kako je Kate odabrala primjereniji uzorak za ovu prigodu. Britancima je malo zasmetalo što se Meghan ponašala djetinjasto tijekom šetnje do crkve i djeci koja su bila pored crkve u šali je pokazala jezik. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije