PROPALO IM

Meghan i Harry ponovno u problemima, a ova situacija mogla bi im sve promijeniti

09.04.2020.
u 21:44

Hrvatska, pa tako i svjetska ekonomija se zbog pandemije našla u problemima, a financijski problemi nisu izbjegli ni bivši kraljevski par.

Bivši vojvoda i vojvotkinja od Sussexa navodno već imaju problema s plaćanjem svojih tjelohranitelja, nakon što im je kanadska vlast odbila plaćati zaštitare, a to je isto učinila i američka. Međutim, kako bi izbjegli daljnje napade, slavni par odlučio je sam pokriti troškove.

Trenutačna svjetska kriza onemogućila im je da rade po planu pa su se prije zatvaranja granica preselili u Kanadu. 

Meghan Markle i princ Harry trenutačno nemaju stalan prihod, a vlastitim novcem moraju plaćati osiguranje vrijedno oko četiri milijuna dolara.

Daily Mail piše kako im je zbog krize s koronavirusom propalo nekoliko poslova, a to bi im moglo promijeniti sve trenutne financijske planove.

"Posljednjih nekoliko godina živjeli su bez brige o financijama. Članovima kraljevske obitelji svi su troškovi pokriveni, no za svoj posao ne dobivaju plaću. Nova situacija mogla bi im dosta teško pasti", pišu. Harry i Meghan prije nekoliko su dana otkrili kako pokreću zakladu Archewell kao zamjenu za brend Sussex.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije