MISS

Među najljepšima su i Hercegovke Kristina Sušac i Anamarija Tomić

missice_nnn_bih_17092015
18.09.2015.
u 06:15

Djevojke su jako zadovoljne organizacijom, prijemom i boravkom u hotelu Love You Too

Ove godine najljepše djevojke iz Bosne i Hercegovine 24 finalistice izbora Miss BiH za Miss svijeta 2015. prati i produkcijski tim Fashion TV Turkey kako bi se snimljeni prilog emitirao na ovom modnom TV kanalu, što će biti odlična promocija BiH u Turskoj, ali i drugim zemljama.

Odlična promocija

Menadžment jednog od najljepših hotela Love You Too, koji se nalazi u popularnom turističkom središtu Češme (Çeşme), ugostio je 24 najljepše djevojke iz Bosne i Hercegovine koje se natječu za titulu Miss Bosne i Hercegovine za Miss svijeta 2015, piše portal Večernjeg lista BiH Vecernji.ba.

Među finalisticama su i dvije prelijepe Hercegovke Kristina Sušac iz Čapljine i Anamarija Tomić iz Čitluka, koje su jako zadovoljne organizacijom putovanja, prijemom i boravkom u Turskoj.

Hotel u kojem su smještene djevojke prepun je turskih medija koji s velikim zanimanjem prate pripreme za dvadeseti jubilarni izbor Miss BiH za Miss svijeta 2015. Djevojke već nekoliko dana užurbano rade na koreografijama, snimanju videospotova i modnih fotografija. Za danas se planira i obilazak iznimno atraktivnog turističkog središta Češme na obali Turske kod Izmira.

Predivno ozračje

Cjelokupne pripreme i vrijeme boravka u hotelu Love You Too u Turskoj prati produkcijski tim ABC Studija koji će gledateljima u BiH prenijeti predivno ozračje, sve ljepote i ugođaj njihova boravka na pripremama u Turskoj.

Snimljeni materijal će se emitirati nekoliko dana uoči finalnog izbora Miss BiH za Miss svijeta 2015. na Federalnoj i Televiziji Republike Srpske, kao i u izravnom prijenosu finalnog izbora Miss BiH za Miss svijeta 2015. koji će se održati 27. rujna s početkom u 21 sat u Sarajevu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije