Na poziv Veleposlanstva BiH

Marko Bošnjak u Makedoniji na manifestaciji 'Druženje s prijateljima'

08.06.2018.
u 11:44

Marku je ovo treći nastup u glavnom gradu Makedonije i ujedno prigoda da sretne brojne poznanike i prijatelje iz zbora 'Zlatno Slavejče', s kojima je već nekoliko puta nastupao

Na poziv Veleposlanstva BiH u Makedoniji i veleposlanice Lepe Babić, Marko Bošnjak nastupit će ovog vikenda u Skoplju u sklopu glazbenog programa kojeg Veleposlanstvo priprema u okviru manifestacije 'Druženje s prijateljima', a koji se održava u Makedonskoj operi i baletu.

Pored Marka u glazbenom djelu programa nastupit će dio poznatog Makedonskog dječjeg zbora 'Zlatno Slavejče', zatim Levante Guitar Duo, te skupina 'Divanhana'.

Inače, Marku je ovo treći nastup u glavnom gradu Makedonije i ujedno prigoda da sretne brojne poznanike i prijatelje iz zbora 'Zlatno Slavejče', s kojima je već nekoliko puta nastupao u Makedoniji, ali i u Zagrebu kada su zajedno bili u gostima poznatom Hrvatskom zboru 'Klinci s Ribnjaka'.

Uz Veleposlanstvo BiH u Makedoniji, Marka će ugostiti i direktor najpoznatijeg Makedonskog festivala 'Zlatno Slavejče' Boban Josifofski, koji je posebno zaslužan za prijateljstvo Marka i članova zbora 'Zlatno Slavejče', te poznati glazbenik iz Skoplja Aleksandar Mitevski koji je autor pjesme i spota za pjesmu 'Nije deca Ta' s kojom je Marko nastupio prije dvije godine na Festivalu Zlatno Slavejče.

Inače, pjesmom 'Nije deca ta' koju će zajedno izvesti Marko i dio zbora 'Zlatno Slavejče', započet će bogat kulturno zabavni program manifestacije 'Druženje s prijateljima'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije