Zaboravila na obitelj:

‘Mariah Carey je obična zla vještica’

Mariah Carey
14.03.2016.
u 08:45

Vjerujem da više novca troši na pseću hranu, nego što bi potrošila kako bi osigurala da naša sestra dobije odgovarajuću njegu, rekao je Morgan, brat Mariah Carey (45) u intervju za The Sun.

Kaže kako se nisu čuli više od dvije godine te da je za njene zaruke s milijarderom Jamesom Packerom saznao pročitavši vijest u novinama.

- Pokušao sam stupiti u kontakt s njom, ali me ignorira. U mailu sam joj napisao kako mi je supruga imala pobačaj i nije mi odgovorila - rekao Morgan ljutito. Dodao je da je to tipično Mariahino ponašanje jer ona uvijek mora biti u centru pažnje. Njihova sestra Alison (54) boluje od HIV-a, a čeka je teška operacija mozga i kralježnice.

- Sestra nam umire, a gdje je Mariah? Misli da je tako predivna, a zapravo je obična zla vještica. Toliko je bezosjećajna - govori brat. Dodao je da očekuje od Mariah da konačno učini pravu stvar. Lani je, kaže mislio da će Alison umrijeti i bdio je kraj nje u bolnici, dok se pjevačica nije udostojila ni pojaviti.

- I Alison ju je zvala, no Mariah joj nikad nije uzvratila poziv. Pretužna je to situacija- nastavlja. Morgan je i lani dao intervju gdje također nije štedio svoju mlađu sestru. Tada je rekao da će umrijeti baš kao Whitney Houston .

- Mislim da nikada nisam bio u njezinoj blizini dok je bila trijezna, a to je stvarno zastrašujuće - rekao je tada. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije