Show na svadbi:

Mamić bacio štake i zapjevao stihove pjesme Moja Hercegovina

02.09.2017.
u 12:40

Petak je za Zdravka Mamića počeo burno na Županijskom sudu u Osijeku odakle ga je sudac tijekom svjedočenja Dejana Lovrena izbacio iz sudnice. Mamić je ustao pa pričekao da mu dodaju štake i izašao iz sudnice psujući.

- Ma idite više u... Jeste li sad sretni svi, jeste sad sretni, koliko manipulirate... Hoćete li krvi moje, hoćete li džigerice moje? Sramite se svi koliko vas ima! - poručio je prije izlaska.

Večer je pak proveo na svadbi Velimira Bujanca, čak je s mladencima i Matom Bulićem zapjevao stihove pjesme Moja Hercegovina. Mamić je zagrlio Bujančevu mladenku, Vukovarku Karolinu Šego, i zapjevao. Kako se može vidjeti, štake mu nisu trebale na pozornici, a ni dok je silazio s nje, piše 24sata.hr. 

Podsjetimo, u Hercegovini, u zaseoku Vidovićima, u mjestu Zidinama pokraj Tomislavgrada, gdje je stigao kako bi sudjelovao na misi zadušnici za pokojnog oca, Mamića su prije deset dana upucali u nogu.

Među biranim društvom na Bujančevoj svadbi pronašli su se mnogi iz hrvatskog javnog života. Vjenčani kum Bujancu je Josip Klemm, a kako navodi Direktno.hr, bili su tu ministar Goran Marić, Željka Markić, Ljubo Ćesić Rojs, Dario Kordić, Hloverka Novak Srzić, Ćiro Blažević, Josip Radeljak, Bruna Esih, Zlatko Hasanbegović te mnogi drugi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije