OTKAZALA NASTUPE

Madonna zabrinula obožavatelje: 'Molim vas oprostite mi...'

28.11.2019.
u 10:38

Planetarno popularna pjevačica koja je osvojila sve svjetske pozornice Madonna oglasila se na Instagramu i poručila fanovima da mora otkazati nastupe.

- Molim vas oprostite mi zbog ovakvog raspleta događaja. Nastupanje svake večeri donosi mi veliku radost i otkazivanje je za mene svojevrsna kazna, ali bol koju sada proživljavam je preplavljujuća i moram se odmoriti i pratiti uputstva liječnika kako bi se vratila još jača i bolja i nastavila Madame X putovanje s vama svima - napisala je Madonna u objavi na Instagramu.

Pjevačica je otkazala nekoliko nastupa u sklopu turneje "Madame X" zbog zdravstvenih tegoba, a fanovi su u komentarima osim zabrinutosti izrazili želje za brzim ozdravljenjem.

"Zdravlje je najbitnije", "Odmori se", "Samo ljubav", "Bog te blagoslovio" samo su neki od komentara podrške koje su joj uputili obožavatelji. Nastavak turneje 61-godišnje pjevačice očekuje se 7. prosinca gdje će se turneja nastaviti u Philadelphiji. Otkazani nastupi neće dobiti nove datume već će fanovi dobiti automatski povrat novaca od distributera karata.

- Teško je Madame X priznati da je i ona ljudsko biće od krvi i mesa i mora odmarati sljedeća tri dana za potpuni oporavak koljena - napisala je na Instagramu prošli mjesec poručujući da ne odustaje unatoč neopisivoj boli.

Doduše, ova turneja za Madonnu nije nimalo jednostavna. Zbog dvosatnog kašnjenja na koncert ranije ovog mjeseca, protiv nje i njezinog tima je pokrenuta tužba, a ona je na sve to odgovorila u svom stilu.

- Ovo je nešto što morate shvatiti, a to je da kraljica nikada ne kasni - rekla je publici na nastupu u Colosseumu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije