INSPIRACIJA

Luka Bulić posvetio je pjesmu našem reprezentativcu: Ma kakav gol, tu je Gvardiol!

Tik Tok
02.12.2022.
u 18:30

Pjesma je oduševila pratitelje na TikToku gdje je i objavljen video s ovom pjesmom i koja u kratkom periodu ima 189 tisuća pregleda.

Ja ga volim kada loptu zvekne. Igra i kad oko mu otekne, Belgija je htjela zabit' gol, ma kakav gol tu je Gvardiol. Ja ga volim kad u napad pođe. Sam preko cijeloga terena prođe. Naniže protivnika pol'! Skoro u gol - Joško Gvardiol. Gvardiol je superheroj s crnom maskom kojeg možeš usporediti s velikim praskom. Mlad, a već igračina i pol. Kakav gol, tu je Gvardiol, kakav gol tu je Gvardiol - pjesma je koju je radijski voditelj Luka Bulić posvetio junaku jučerašnje utakmice protiv Belgije - Jošku Gvardiolu. 

 

@antenazagreb Ma kakav gol, tu je GVARDIOOOL!!! 🇭🇷💪🏻⚽️ #fypシ #lukabulic #antenazagreb #qatar #svjetskoprvenstvo #qatar2022 #croatia #worldcup2022 #JoškoGvardiol #gvardiol #fyp @Luka Bulić @Mihaela Dragičević ♬ original sound - antenazagreb

 

Pjesma je oduševila pratitelje na TikToku gdje je i objavljen video s ovom pjesmom i koja u kratkom periodu ima 189 tisuća pregleda. Luka od početka Svjetskog prvenstva u nogometu na društvenim mrežama radio Antene objavljuje pjesme posvećene reprezentaciji, pa je tako uoči utakmice s Belgijom objavio video u kojem je obradio pjesmu "In corpore sano" s kojom je pjevačica Konstrakta predstavljala Srbiju na Eurosongu. 

- U napadu stalno, u napadu stalno. Koja li je tajna dobre igre naše repke? Koja li je tajna? - pjeva Luka.

Kada je hrvatska reprezentacija svladala Kanadu s 4:1 u drugom kolu SP-a u Kataru Luka Bulić zbog toga je preradio hit pjesmu benda Regata, 'Andrea'. U pjesmi se osvrnuo i na prostote koje je izjavio kanadski izbornik John Herdman. 

- Bilo bi tu drame da nije bilo Krame Andreja Oni prvi daju al' imamo Livaju i Andreja Ma to si znati treb'o k'o bu koga sje*'o, John Herdman Goodbye, Kanado, zbogom! - početak je pjesme koja je oduševila navijače. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?