Pripreme u tijeku

Leo DiCaprio imao problema sa statistima?

Leonardo DiCaprio
20.01.2017.
u 08:50

Sve do četvrtka činilo se da će nedostajati statista za holivudski spektakl 'Robin Hood: Origins' koji će se snimati u Dubrovniku. Koproducent Leonardo DiCaprio (42) i ostatak ekipe već su počeli smišljati kako dovesti statiste iz drugih zemalja, no iz hrvatske tvrtke koja radi kasting saznajemo da će ih na kraju ipak biti dovoljno.

- Odaziv je bio odličan. Imat ćemo dovoljno statista, njih oko 1300 - rekli su nam iz tvrtke Pakt media. Djece, tinejdžera i mladih imaju dovoljno, a treba im još muškaraca i žena srednje i starije dobi. Snimanje počinje 20. veljače, prenosi 24sata.hr

 

foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

 

Kulise su se već počele graditi na Stradunu i u staroj luci, a snimat će se još i iza katedrale, u Ulici svetog Dominika, u Posatu te u podnožju tvrđave Minčeta. Dubrovnik će glumiti srednjovjekovni grad Nottingham. 

Novoga Robina Hooda glumi Britanac Taron Egerton (27), a zvijezde filma još su oskarovac Jamie Foxx (49) te Eve Hewson (25), inače kći U2-ovca Bona Voxa (56).

 

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije