Tatjana Dragović dobila je sina s Vlahom Arbulićem (24) koji se onesvijestio u rađaonici

Legendarni Ivanišević bio na porodu bivše žene i prvi primio dijete u naručje

goran ivanišević tanja dragović
Foto: EMPICS Sport/Press Association/PIXSELL
1/5
03.10.2014.
u 09:03

Goran će biti i krsni kum djevojčici kojoj su roditelji odlučili dati ime Luce

To može samo Goran! 
Mnogo puta smo upravo tu rečenicu izgovarali tijekom njegovih sjajnih teniskih mečeva, ali moramo je izgovoriti i danas.

Naime, Goran Ivanišević je prisustvovao porodu bivše supruge Tatjane Dragović, a s obzirom da se otac djeteta 24-godišnji Vlaho Arbulić onesvijestio Goran je prvi primio curicu u naručje.

- Goran je bio razdragan - komentiraju u bolnici.

A Goran će biti i krsni kum djevojčici kojoj su roditelji odlučili dati ime Luce. Djevojčica će dobiti ime po Vlahinoj baki. Bivša manekenka i njezin dečko Vlaho već su uredili sobu za curicu. 

Zanimljivo je i da veliki tenisač, a danas trener Marina Čilića često i prespava u stanu u zagrebačkom centru gdje 36-godišnja Tatjana i 24-godišnji Vlaho žive.

Komentara 3

DU
Deleted user
09:04 04.10.2014.

Slijedeći put bi naslov mogao biti Goranu i njegovom dečku Vlahu Tatjana rodila dijete. Što bivši muž ima tražit na porodu bivše žene. Ili su se razveli iz poreznih (dužničkih) razloga, tj. da bi sacuvsli imovinu. a mali Vlaho je kamuflaza. smrdi do suza. možda i jest genijalac kako special one piše, ali po pitanju kako prevariti državu i vjerovnike. zar nije bio pred bankrotom.

SO
Special_one
10:11 03.10.2014.

Unikatni genijalac. Pa nevjerojatno je kakav je to sjajan tip! Bravo Gorane, majstor i gospodin u svakoj situaciji :)))))))))

BE
bendz
00:18 04.10.2014.

A sto se ti petljas u zivot drugih, mislim na bivsu zenu? Ona ima svoj zivot, svog covjeka, a to sto je on beter pa pada u nesvjest onda nije ni trebao praviti djecu.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije