OPORAVIO SE

Legenda je bolje: Mišo Kovač otpušten iz bolnice na kućnu njegu

Pixsell
07.03.2019.
u 15:45

Protekla dva tjedna Kovač se u Klinici za plućne bolesti na Jordanovcu liječio zbog ozbiljnih respiratornih infekcija. Pobijedio je bolest, no liječnici su ga poslali na dodatni oporavak u Bolnicu za plućne bolesti u Rockfellerovoj ulici u Zagrebu.

Legenda hrvatske glazbene scene Mišo Kovač osjeća se puno bolje i izašao je iz zagrebačke Specijalne bolnice za plućne bolesti, gdje se oporavljao od infekcije pluća, doznajemo od izvora bliskog obitelji.  

Podsjetimo, protekla dva tjedna Kovač se u Klinici za plućne bolesti na Jordanovcu liječio zbog ozbiljnih respiratornih infekcija. Pobijedio je bolest, no liječnici su ga poslali na dodatni oporavak u Bolnicu za plućne bolesti u Rockfellerovoj ulici u Zagrebu.  

Šibenski glazbenik je 22. prosinca prošle godine nastupio pred 12 tisuća ljudi u splitskoj Spaladium Areni. Već je tada bio bolestan, a prije koncerta imao je visoku temperaturu od 39 stupnjeva Celzijevih. No, nije htio odustati od koncerta pred vjernom publikom. Kovač je danas otpušten na kućnu njegu i već se raduje novim susretima sa svojim vjernim obožavateljima.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije