PROGOVORILA I O OPERACIJAMA

Kristina Mandarina otkrila kako je izgubila 20 kilograma: 'Bila sam bucka'

Instagram
20.11.2019.
u 12:53

Svojim obožavateljima Kristina je odlučila dati priliku da joj postavljaju pitanja, a ona im je u odgovorima otkrila do sada nepoznate pojedinosti o sebi. Progovorila je Kristina tako o plastičnim operacijama, ali i otkrila kako je smršavila čak 20 kilograma

Najpoznatija prodavačica Kristina Mandarina uživa u novostečenoj slavi. Kristinu trenutno prati više od 58 tisuća pratitelja na Instagramu, a mnoge od njih zanimaju detalji iz njezinog privatnog života. Svojim obožavateljima Kristina je odlučila dati priliku da joj postavljaju pitanja, a ona im je u odgovorima otkrila do sada nepoznate pojedinosti o sebi. Progovorila je Kristina tako o plastičnim operacijama, ali i otkrila kako je smršavila čak 20 kilograma.

Na pitanje je li istina da je skinula određenu kilažu u proteklih par godina Kristina je kazala kako je prije bila 'buca mala'. - Imala sam 76 kilograma i skinula sam više od 20 u šest mjeseci. Sve se može kad se hoće - odgovorila je Kristina, koja je inače visoka 170 centimetara.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Pratiteljima je otkrila i tajnu magičnog gubitka kilograma.

- Nisam pravi primjer za to. Nisam jela danima. Uglavnom, bitno je da jedete povrće, voće i ništa poslije 18 sati - istaknula je. Dodala je i kako je najbolje kada čovjek sam sebi zada neki cilj i toga se pridržava.

Za sve one zainteresirane za njezine estetske korekcije otkrila je da je imala samo jednu operaciju povećanja grudi i to kad joj je bilo 19 godina. - Da mogu bila bih balon svemirski, ali nekada treba postojati granica i ne forsirati svoje tijelo na nešto što samo ne može podnijeti - napisala je Kristina i dodala kako u usnama ima filere. Napomenula je i da nikada ne bi otišla na povećanje stražnjice te da taj zahvat ne bi nikome preporučila.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Na Instagram storyjima požalila se i da je trenutno bolesna, a neki od njezinih pratitelja kazali su joj da je to jer se 'slabo odijeva'. - Kako moji fanovi brinu za mene. Bez brige, i po debelim minusima mogu kratko obučena. Ali jednostavno zbog nedostatka sna i previše obaveza umor me najviše savladao - kazala je Kristina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije