'Kovilje vs Vasduh'

Koncert Sanela Marića Mare u sarajevskom Undergroundu

10.12.2018.
u 20:29

Mostarski kantautor Sanel Marić Mara nastupit će 13. 12. s početkom u 21 sat, u sarajevskom klubu Underground. Mara će  publici u Sarajevu predstaviti svoje autorske pjesme s dva albuma (Vasduh i Kovilje) u nešto drugačijem, akustičnom aranžmanu uz pratnju gitare i klavira.

- 'Kovilje vs Vasduh' je cjelovečernji akustični koncert koji traje oko sat i pol na kojem ćemo ja (gitara, vokal) i Dario (klavir) sarajevskoj publici prirediti jednu predivnu intimnu atmosferu acoustic koncertom najljepših pjesama s posljednjeg albuma Kovilje i široj publici poznatijeg albuma Vasduh, kazao je Mara.

- Kako bi koncert bio što kvalitetnije urađen i osmišljen, za zvuk će biti zadužen producent albuma Kovilje, drag čovjek i jedan od najboljih producenata u regiji Đani Pervan. Đani ne samo da je svojim učešćem i produkcijom, album Kovilje podigao na svjetsku razinu već je u kombinaciji s nama u nastupima uživo omogućio da zvučimo kao da nas svira još najmanje 5. Radujemo se bogatstvu zvuka i ljepoti melodije za tu noć, jer vjerujem da sve ovo što mi osjećamo osjetiti će i publika tu noć u Undergrandu, dodao je Mara.

-Dođite da se odmorimo je sve što mogu reći za naš nastup u Undergrandu - poručio je Mara publici u Sarajevu.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije