ZNA ŠTO HOĆE

Kim Cattrall odbija uloge u Hollywoodu i ima dobar razlog

17.05.2017.
u 16:53

Zvijezda serije "Seks i grad" kaže kako se glumicama njene dobi nude samo uloge starica, a ona se ne osjeća staro i ne želi takve glumačke angažmane

Ulogom žderačice muškaraca Samanthe u seriji "Seks i grad" glumica Kim Cattrall stekla je svjetsku popularnost, ali zadnjih godina uloge koje joj se nude u Hollywoodu nisu po njenom guštu.

Kim je u intervju za BBC rekla kako odbija prihvatiti uloge grotesknih starica jer sebe sa 61. godinom ne doživljava kao staricu i zato se ne može ni zamisliti u takvim ulogama.

- Nisam stara niti se osjećam staro i ne želim igrati starice i zato sam odlučila ne ovisiti više o Hollywoodu i ulogama koje mi nude, a u kojima se ne pronalazim, i zato sam postala producentica - objasnila je glumica. 

Dodala je kako nema namjeru skrivati svoje godine i ne osjeća pritisak da bi trebala izgledati mlađe.

- Ako i poželim jednom izgledati mlađe to će biti zbog vlastitog zadovoljstva a ne zbog posla i nametnutih standarda - kaže.

Ispričala je i kako Hollywood tretira glumce njene dobi i kako ih pozivaju na sastanke na kojima na "pristojan" način procjenjuju njihovu kožu i starost.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije