opovrgnuo glasine

Kilmer 'bez šminke': 'Izgledam li vam ja kao bolestan čovjek?'

Val Kilmer
Facebook
16.02.2017.
u 16:06

- Izgleda li vam ovo bolesno? Ovo je bilo u sedam ujutro, bez šminke ili Photoshopa, prijatelji. Evo vam na, tabloidi - napisao je glumac.

Val Kilmer (57) posljednjih nekoliko mjeseci bori se protiv sve češćih glasina da boluje od raka, a neki tabloidi su čak pisali da je glumcu ostalo tek nekoliko tjedana života.

Cijelu situaciju je nedavno još 'potpirio' i njegov prijatelj Michael Douglas koji je u televizijskom intervjuu rekao da se Kilmer bori s istom bolešću s kojom se i on borio - rakom jezika.

Zvijezda filmova 'Vrućina', 'The Doors' i 'Batman zauvijek' objavila je sada fotografiju na kojoj je nasmijana.

-  Izgleda li vam ovo bolesno? Ovo je bilo u sedam ujutro, bez šminke ili Photoshopa, prijatelji. Evo vam na, tabloidi - napisao je glumac, prenosi 24sata.hr. 

Kilmerovi obožavatelji podržavaju ga komentarima na društvenim mrežama te su ga obasipali komplimentima da izgleda odlično.
- Tebi mediji rade što rade i ženama cijelo vrijeme. Očekuju od tebe da izgledaš kao da imaš dvadeset godina cijeli život, dok ne umreš - napisala mu je jedna obožavateljica. 

Glumac trenutno radi na pregršt projekata. među kojima je i monodrama o Marku Twainu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije