stigla podrška

Kćeri Baracka Obame dobile emotivno pismo od svojih prethodnica

ada
13.01.2017.
u 18:30

“U osam godina postigle ste i vidjele jako puno”, stoji u pismu koje su dobile Malia i Sasha Obama od svojih prethodnica, prenosi net.hr

Kćeri američkog predsjednika na odlasku Baracka Obame, Malia i Sasha, ovih su dana dobile simpatično pismo od dviju djevojaka koje dijele njihovu sudbinu. Riječ je o Jenni i Barbari Bush, 35-godišnjim blizankama i kćerima bivšeg američkog predsjednika Georgea W. Busha.

 

“Prije osam godina, jedne hladne večeri u studenome, upoznale smo se na stepenicama Bijele kuće. U vašim smo očima primijetile uzbuđenje, ali i uznemirenost”, stoji u njihovom pismu.

Barbara i Jenna Bush
Barbara i Jenna BushFoto: BRENDAN SMIALOWSKI/AFP

“U osam godina postigle ste i vidjele jako puno. Iz djevojčica ste izrasle u iznimne mlade žene, jednostavne i ženstvene… Sada se pridružujete drugom elitnom klubu, onome nekadašnje prve američke djece, statusu kojeg niste same tražile. Uživajte u danima koje ćete provesti na koledžu, iako će svi znati što radite i gdje se krećete. Mi smo uživale. Više nećete morati nositi breme svijeta na svojim mladim ramenima. Otkrijte svoje strasti, naučite tko ste. Pogriješite, dopušteno vam je. Okružite se odanim prijateljima koji vas poznaju, koji vas vole i koji će vas čuvati. Oni koji vas osuđuju vas ne vole i njihove riječi vas ne trebaju zabrinjavati. Samo je ono što je u vašim srcima bitno”, poručile su sestre Bush svojim nasljednicama.

Otkrile su i da su ostale u kontaktu s članovima njihove tadašnje tajne službe, ali i sa svojom dadiljom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije