Ukazao se:

Kanye prvi put u javnosti nakon živčanog sloma

daa
Instagram
09.12.2016.
u 20:00

Kanye West (39) 21. studenog je doživio živčani slom i završio u bolnici u Los Angelesu, a sada se prvi put nakon hospitalizacije pojavio u javnosti. Reper, koji sada ima novu boju kose, razgledao je umjetničku instalaciju u holivudskom Pacific Design Centru. Isto tako, američki mediji javljaju da se je reper opet počeo snimati glazbu.

Podsjetimo, reper je u bolnicu prebačen tek kada je u njegov dom pozvana policija, a nakon što ga je zbog teške nesanice pregledao jedan od njegovih liječnik te zaključio da je stanje toliko teško da smjesta mora u bolnicu. Reper se opirao pa su mu policajci bili prisiljeni staviti lisice.

La Traviata Premiere - Rome | Autor: Paradisi Alessia/Press Association/PIXSELLfoto: Paradisi Alessia/Press Association/PIXSELL

U bolnici je dobivao nekoliko vrsta lijekova, sve dok liječnici nisu pronašli odgovarajuću terapiju. Cijelo vrijeme njegovala ga je supruga jer paranoični Kanye nije dao osoblju bolnice da ga dira.

foto: Instagram

Liječnici su zaključili da je živčani slom kojeg je reper doživio potaknula deveta godišnjica smrti njegove majke Donde West. Prošlog tjedna pušten je iz bolnice, a strani mediji pisali su da ne živi sa suprugom te da se razvode, a ove glasine demantirao je njihov prijatelj Jonathan Cheban.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije