za inspiraciju mnogima

Kakva transformacija! Mirna iz 'Života na vagi' uspjela je skinuti gotovo pola svoje prijašnje težine!

Instagram
16.12.2021.
u 08:35

Ostvarila sam i nešto što mi uopće nije bilo ni na kraj pameti, a to je da sam došla do ukupno skinutih 65 kg otkad sam krenula ovim putem, napisala je

Mirna Posavec ušla je u četvrtu sezonu showa 'Života na vagi' sa 135,1 kilograma, a u finalnoj emisiji imala je 83,3 kilograma. No, tu nije stala, nakon mjeseci upornog rada na sebi, sada je uspjela doći do 70,1 kilograma, tako da je ukupno skinula nevjerojatnih 65 kilograma, gotovo polovicu svoje prijašnje težine. 

Mirna je na Instagramu podijelila usporedne fotografije i napisala iskrenu poruku koja će zasigurno inspirirati mnoge koji se još ne usude potpuno promijeniti svoj život. RTL tekst njene poruke prenosi u cijelosti:

Foto: Instagram

"Cilj mi je bio skinuti 10 kg, znači s početnih 80 kg doći na 70. Danas sam na posljednjem vaganju imala 70,1 kg!

Kao što sam rekla već stotinu puta, vaga nije najbitnija (mjerite se, fotkajte i pratite kako vam odjeća pristaje), ali ipak je lijepo vidjeti ovaj broj.

Ostvarila sam i nešto što mi uopće nije bilo ni na kraj pameti, a to je da sam došla do ukupno skinutih 65 kg otkad sam krenula ovim putem.

Na prvoj fotki sam imala oko 135 kg - max. mi je bio 135,1 kg (usput, nije mi baš ugodno što sam objavila ovu fotku, ali morate vidjeti da se sve može kad se potrudiš pa tako i doći od prve fotke do druge).

Ono što se skrivalo ispod površine, ispod svih tih kila: osoba koja nije mogla živjeti život koji je željela, a danas me ništa ne sprječava da radim što želim jer sad to mogu.

Na drugoj fotki imam tih famoznih 70,1 kg i ne idem dalje. Zadovoljna sam postignutim, presretna jer sam uspjela u onome što sam htjela.

I da ne bi bilo da je moj fitness put gotov jer to neće nikad biti, imam novi cilj, a to je povećati mišićnu masu (što će potrajati) i možda me jednog dana čeka neko natjecanje. Tko zna..."

Mirni je uz trenere 'Života na vagi' čestitao i Alen Abramović koji je pobijedio u trećoj sezoni popularnog showa: 

"Možeš biti inspiracija mnogima, pogotovo curama. Održati i još napredovati je prilično teško, a ti si uspjela!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije