BODRILA GA JE S TRIBINA

Junak utakmice Dominik Livaković u braku je s lijepom Helenom, a njihova ljubav nije bila na prvi pogled

Sime Zelic/PIXSELL
05.12.2022.
u 18:58

- Upoznao nas je prijatelj. Iako se sve dogodilo spontano, mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik, ispričala je jednom Helena.

Junak večerašnje utakmice bez sumnje je hrvatski vratar Dominik Livaković. S tribina ga je bodrila večeras njegova supruga Helena koja je od medija dobila nadimak hrvatska "Meghan Markle". Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja, a njihova ljubavna priča započela je prijateljstvom. 

Kliknuli su odmah, no nije to bila "ljubav na prvi pogled", a prvi korak napravio je Dominik. Oboje su samozatajni, a atraktivnu brinetu Dominik je očarao duhovitošću pogotovo zato što "na prvu" ne govori puno. 

- Upoznao nas je prijatelj. Iako se sve dogodilo spontano, mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo ‘kliknuli’, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled. Jako smo samozatajni. Oboje smo po prirodi povučeni i imamo uzak krug ljudi s kojima se družimo. Puno vremena provodimo sa psom Cruzom s kojim volimo ići u šetnje prirodom. Kada imamo više slobodnih dana, volimo otići u Zadar, ali i na druga kraća putovanja - kazao je Livaković u intervjuu za Story. 

Helena također ima i diplomu u rukama - diplomirala je na Tekstilno- tehnološkom fakultetu, a sretni par ove godine uplovio je u bračnu luku sredinom lipnja u Zadru. 

Prije izricanja zavjeta bio je organiziran svečani domjenak u The Garden Loungeu u blizini zadarskog Arsenala. Nakon zavjeta vjenčanje su proslavili u otmjenom Falkensteiner resortu Punta skala u Petrčanima, a pjevali su im Petar Grašo i Saša Matić.

Nogometaš i hrvatska Meghan Markle zaručili su se prošle godine na proljeće, a sretnu vijest tada su podijelili s uskim krugom obitelji i prijatelja, no krajem godine njezini pratitelji primijetili su da joj na ruci blista zaručnički prsten.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije