Ćiritović nakon razvoda:

Još sam popularan među ženama

petar ćiritović
Luka Stanzl/PIXSELL
11.03.2015.
u 11:58

Razvodu s Luciom, kaže, nije kumovala treća osoba. Ostali su u dobrim odnosima i zajedno odgajaju sina Krstu, donosi Story. Petru je važno da uspijeva kao otac

Još od travnja 2014. Petar Ćiritović (36) i njegova supruga Lucia (30) ne žive zajedno. Ona se s njihovim dvogodišnjim sinom Krstom iselila iz zajedničkog stana. Glumac je za Story rekao kako su i dalje u dobrim odnosima.- Našem razvodu nije kumovala treća osoba, nego su se naši karakteri počeli sukobljavati - objasnio je Ćiritović raspad dvogodišnjeg braka. Odluku o razvodu donijeli su zajednički, činila se kao najbolje rješenje. Sudski su još u braku. Glumicu je, kaže, važno da uspijeva kao otac iako ulogu supruga nije uspio odigrati. - Lucia i ja uspjeli smo da Krsto ne osjeti naše probleme. To je pobjeda unutar poraza. Unatoč svemu što se dogodilo među nama, ona je majka mog djeteta i uvijek će biti posebna žena u mom životu. O njoj mogu reći samo najljepše - kaže Petar. Godi mu kad izađe van i vidi da je još popularan među ženama, iz kojeg god to razloga bilo. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije