OZLJEDA GLEŽNJA

Johnny Depp zabrinuo obožavatelje: Uoči koncerta hodao je uz pomoć štapa

Johnny Depp
Profimedia
01.08.2023.
u 07:29

Američki mediji u svibnju su izvijestili da je glumac slomio gležanj, a čini se kako se Depp sporo oporavlja

Holivudski glumac Johnny Depp (60) u svibnju je morao odgoditi turneju sa svojim bendom Hollywood Vampires zbog ozljede gležnja, a čini se kako mu noga i dalje nije bolje jer je nedavno uhvaćen u Bostonu kako hoda uz pomoć štapa. 

Uoči svog nastupa s bendom Hollywood Vampires uhvaćen je nasmijan, iako je naizgled jedva hodao, a to je zabrinulo mnoge obožavatelje. Depp je na sebi imao crno-bijeli karirani sako i bijelu majicu, a upario ih je s tamnim hlačama i bijelom maramom s lubanjom u džepu. Kao i inače, glumac je imao šešir na glavi i sunčane naočale.

 

Foto: Profimedia

 

Podsjetimo, američki mediji u svibnju su izvijestili da je glumac slomio gležanj, a detalje je objavio i bend na svojim profilima na društvenim mrežama. 

"Žalosni smo što moramo podijeliti vijest da će Hollywood Vampires morati odgoditi tri koncerta s naše američke turneje. Johnny je zadobio tešku ozljedu gležnja i liječnik mu je savjetovao da u takvom stanju ne putuje. Jako mu je žao zbog ove situacije, ali jedva čeka da se odmori kako bismo mogli dati sve od sebe na turneji po Europi", objavili su članovi grupe na društvenim mrežama.

Odgođeni koncerti trebali su se održati u lipnju u New Hampshireu, Massachusettsu i New Yorku.

Također, ovo je prvo pojavljivanje glumca u javnosti nakon što je svijet obišla vijest da je pronađen bez svijesti u svojoj hotelskoj sobi u Budimpešti. Deppov bend je u posljednjem trenutku otkazao nastup u Budimpešti, a prema policijskom izvještaju glumac se onesvijestio te su morali pozvati liječnika. Depp je navodno bio u toliko lošem stanju da nije mogao ni doći do pozornice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije