rasipa novac

Johnny Depp mjesečno troši 30.000 dolara samo na vino

Matt Crossick/Press Association/PIXSELL
23.06.2018.
u 11:26

Poznati glumac otvorio je dušu časopisu 'Rolling Stone' i ispričao kako 'ratuje' s bivšim menadžerima te priznao da je jednom, pod utjecajem droge, pitao izbacivača da ga udari

Pa, najprije popijmo vina, rekao je američki glumac i pjevač Johnny Depp (55) na početku 72-satnog intervjua kojeg je dao tijekom boravka u Londonu. Otvorio je dušu časopisu 'Rolling Stone' i ispričao kako 'ratuje' s bivšim menadžerima zbog izgubljenog višemilijunskog bogatstva. Priznao je i da je jednom bio toliko nadrogiran da je pitao izbacivača da ga udari. 

Dok je pričao o zloupotrebljavanju droge, žalio se da je koristio metakalon, sedativ i hipnotik koji izaziva psihičku i fizičku ovisnost. Ovaj lijek, koji je zabranjen u mnogim državama, koristio je Bill Cosby (80) kako bi drogirao žene. Napravljen je s vrlo malo arsena i strihnina, što omogućava veću opojnost droge. 

- Ili se želiš smijati i biti sretan sa svojim prijateljima, ili j*, ili tući - objasnio je glumac. 

Depp je izjavio da je korištenje droge moglo ubrzati hvatanje Osame bin Ladena. 

- Dobijete hrpu aviona, velikih aviona koji raspršuju i ispustite LSD 25 - rekao je Johnny, te dodao kako bi nakon toga svaka osoba izašla iz svoje 'špilje' sretna i nasmijana. 

Tijekom intervjua, Depp je progovorio i o svojoj alkoholnoj ovisnosti. U borbi protiv 'The Management Groupa', gdje su ga optužili da je zlouporabio svoj novac, suradnici su tvrdili da je glumac trošio mjesečno 30.000 dolara na vino. 

- Uvredljivo je reći da sam trošio 30.000 dolara na vino zato što je bilo i više od toga - rekao je Johnny. 

Također, tvrdili su kako je glumac 'bacio u zrak' 3 milijuna dolara kako bi raspršio pepeo pisca Huntera S. Thompsona, koji je preminuo u 67. godini života, iz posebno napravljenog topa. Na to im je Depp odgovorio da nije bilo 3, već 5 milijuna dolara (više od 30 milijuna kuna). 

Johnny je 'Rolling Stoneu' pričao o depresiji uzrokovanoj razvodom braka s Amber Heard (32).

- Bio sam pao toliko nisko da sam vjerovao da ne mogu niže - rekao je Depp i dodao da nije mogao podnositi bol svaki dan. 

Poznati glumac, koji je ujedno i pjevač, dok je bio na turneji sa svojim bendom 'The Hollywood Vampires', počeo je, kao i njegov pokojni prijatelj Thompson, pisati memoare na starom pisaćem stroju.

- Natočio sam si votku ujutro i počeo pisati sve dok mi suze nisu toliko ispunile oči da nisam mogao više vidjeti stranice - ispričao je Johnny. Pokušavao je shvatiti što je napravio da je zaslužio tu bol. Trudio se biti dobar prema svima, pomoći im i biti iskren. 

- Istina je za mene najbitnija, i ipak se sve ovo dogodilo - rekao je razočarani glumac. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?