kraj prijateljstva

J.Lo se pomazila s Drakeom, a Rihanni se to nije baš svidjelo

Rihanna
29.12.2016.
u 09:19

Najvjerniji Rihannini fanovi uočili su kako je ona ovog vikenda na Instagramu prestala pratiti svoju dugogodišnju prijateljicu Jennifer Lopez (47). Kako bi joj zadali novi 'udarac', par je objavio zajedničku fotografiju na društvenoj mreži, prenosi 24sata.hr

Latino ljepotica i reper na 'fotki' se maze, a mnogi su zaključili kako su ovime potvrdili svoju vezu o kojoj mediji pišu posljednjih nekoliko dana. Neki pratitelji u komentarima su 'označili' Rihannu (28) kako bi vidjela što radi njen bivši.

Drake (30) i Rihanna zaljubili su se 2009. godine, a nakon toga često su se svađali i mirili. Ovog ljeta reper je pjevačici izjavio ljubav na dodjeli MTV-jevih nagrada, ali njihova romansa nije dugo trajala.

Drake presents Rihanna with an award during the 2016 MTV Video Music Awards in New York | Autor: LUCAS JACKSON/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLfoto: LUCAS JACKSON/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Jennifer i Rihanna prethodnih nekoliko godina bile su jako bliske. Latino ljepotica pjevačicu je pratila od njenih glazbenih početaka, a sada ih je čini se, uspio razdvojiti slavni reper.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije