preobratila se

Jenna Jameson: Divlje noći su iza mene, djeca su mi prioritet

Jenna Jameson
Pixsell
28.11.2016.
u 21:39

Porno zvijezda više ne nosi izazovnu odjeću, preobratila se na židovstvo i izbacila je alkohol. Jenna Jameson čeka treće dijete, a iz prvog braka ima sedmogodišnje blizance

Jenna Jameson (42) čeka treće dijete sa zaručnikom Liorom Bittonom (42), trgovcem dijamantima. Umirovljena glumica više ne nosi izazovnu odjeću, preobratila se na židovstvo i izbacila je alkohol.

- Osjećam da je ovo moja prava priroda - kaže Jameson. Iz prvog braka, s MMA borcem Titom Orizom (42), ima sedmogodišnje blizance Journeyja i Jessea.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Jenna je početkom godine pokrenula svoj YouTube kanal na kojem je objavila dva videa u kojima priča o svemu i svačemu. U videu naziva 'Šminka, trač i život' komentirala je svoj boravak u Celebrity Big Brotheru koji je opisala kao 'grozno iskustvo'. Zatim se osvrnula na ogrlicu s privjeskom Davidove zvijezde koju je nosila dulje vrijeme. Naime, već tada se šuškalo da glumica želi postati ortodoksna Židovka zbog 'fantastičnog' muškarca iz Izraela s kojim se u to vrijeme zaručila, piše 24sata.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije