PRESTRAVLJENI SU

Jednogodišnji sin slavnog sportaša hitno završio u bolnici, imao je ozbiljan napad

Instagram
04.11.2020.
u 20:08

Njegova je majka u podužoj objavi napisala kako je sve krenulo naglim porastom temperature koja je bila popraćena febrilnim konvulzijama čiji su simptomi nagla ukočenost, drhtanje ruku i nogu, a ponekad i gubitak svijesti.

Umjesto na zabavi pod maskama bivši prvak Formule 1 Jenson Button Noć vještica proveo je strepeći za svog jednogodišnjeg sina koji je hitno završio u bolnici. Njegova supruga, model Brittny Ward, na Instagramu je otkrila što se dogodilo te večeri i upozorila na problem koji pogađa djecu između šest mjeseci i tri godine života. 

Ward je u podužoj objavi napisala kako je sve krenulo naglim porastom temperature koja je bila popraćena febrilnim konvulzijama čiji su simptomi nagla ukočenost, drhtanje ruku i nogu, a ponekad i gubitak svijesti.

-Obitelj Button nije imala najbolji Halloween. Jadni mali Hendrix doživio je febrilni napad u subotu popodne nakon naglog porasta temperature. Htjeli bismo malo podići svijest o febrilnim konvulzijama jer se događaju češće nego što mislite. Često se događaju kad bebe imaju nagli porast temperature, tako tijelo regulira temperaturu. Ako ne znate, kad se to dogodi djetetu, najbolje je hladiti ga i ne pokrivati. Položite ga na bok kako se ne bi ugušio vlastitom slinom - poručila je Brittny. Dodala je i kako se dječak sada osjeća puno bolje.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Danas mu je puno bolje i zaigran je kao uvijek. Hvala svima koji su nam pomogli u ovoj zastrašujućoj situaciji kao i svima koji su nam se javili da provjere kako je - zaključila je ljepotica koja je nedavno otkrila i kako će njihova obitelj uskoro postati bogatija za još jednog člana - malenu djevojčicu koja bi na svijet trebala stići za dva mjeseca.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije