Kolegice joj dirale trbuh

Je li Kate Winslet otkrila da je trudna?

Kate Winslet
01.03.2016.
u 10:56

Kate je, naizgled, nešto otkrila glumici Brie Larson koja ju je odmah privukla u zagrljaj, a s njima je bila i Cate Blanchett koja je s velikim smješkom na licu stavila ruku na Katein trbuh

Kate Winslet (40) pridružila se kolegica u prijateljstkom razgovoru na dodjeli Oscara, a fotografi su uhvatili svaku sekundu opuštenog trenutka.

Kate je, naizgled, nešto otkrila glumici Brie Larson (26) koja ju je odmah privukla u zagrljaj, a s njima je bila i Cate Blanchett (46) koja je s velikim smješkom na licu stavila ruku na Katein trbuh.

Društvene mreže 'uhvatile su se' za fotografije pa su neki zaključili da je Kate velike vijesti podijelila s kolegicama, prenosi 24sata.hr. 

Izvor blizak glumici je za TMZ demantirao nagađanja te tvrdi da je zvijezda 'Jobsa' kolegicama tek otkrila od kakvog joj je materijala haljina.

No, ako su nagađanja o trudnoći istinita, to bi bilo četvrto Kateino dijete, a drugo sa suprugom Nedom Rocknrollom .

Glumica već ima 15-godišnju kći s bivšim mužem Jimom Therapletonom, 12-godišnjeg sina s bivšim mužem Samom Mendesom i dvogodišnjeg sina Bear Blazea Winsleta sa sadašnjim mužem, Nedom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije