napunila 80

Jane Fonda uživa u redovnom seksu i još voli zapaliti 'joint'

PA/Pixsell
23.12.2017.
u 21:23

Imam umjetni kuk, koljeno i palac. Imam više metala u sebi od bioničke žene, ali i dalje mogu vježbati pilates, našalila se oskarovka te dodala kako je bila na više estetskih operacija

Glumica Jane Fonda koja i danas plijeni pažnju mladolikim izgledom rođena je 21. prosinca 1937. u New Yorku, a kći je glumca Henryja Fonde.

Djetinjstvo je provela na farmi svog oca u Kaliforniji. Kad joj je bilo 12 godina, njezina majka Frances je počinila samoubojstvo, a Jane je nedavno otkrila da je bila seksualno zlostavljana kad je bila dijete, piše 24sata.hr. 

Gluma i politika
- Silovali su me i seksualno zlostavljali. Osim toga, jednom sam dobila otkaz jer sam odbila spavati sa svojim šefom - rekla je Fonda.

Kao djevojčica nije pokazivala interes za glumu, već je više voljela slikati i svirati klavir. Nakon toga, počela se baviti modelingom. Na Broadwayu je debitirala 1960., a pet godina kasnije udala se za francuskog redatelja Rogera Vadima.

U to vrijeme aktivno se angažirala u kampanji protiv rata u Vijetnamu i otvoreno izjavila da je lijevo orijentirana. Paralelno s političkim aktivnostima, Fonda je osvajala i Hollywood. Uloga u filmu 'Klute' donijela joj je Oscara za glavnu ulogu 1972., a sedam godina kasnije dobila je kipić za film 'Coming Home'.

Izgled duguje operacijama i zdravom životu
Iako je napunila 80 godina, Jane Fonda i dalje njeguje vitku figuru. To može zahvaliti uravnoteženoj prehrani i aktivnom životu.

- Imam umjetni kuk, umjetno koljeno, umjetni palac. Imam više metala u sebi od bioničke žene, ali i dalje mogu vježbati pilates - našalila se glumica.

Kada je riječ o licu, ona priznaje kako je bila na više estetskih operacija. Izjavila je da je 'popravljala' bradu, vrat i kapke.

- Nemam se čega sramiti, tako je kako je - rekla je i dodala kako su joj zahvati 'kupili deset godina života'.

Ipak, Fonda je to napravila s mjerom pa njezino lice izgleda potpuno prirodno i u skladu s godinama.

Žali što nije bila bolja majka
Holivudska glumica ima troje djece, Mary Luanu Williams (49) koju je posvojila kao tinejdžerku, Vanessu Vadim (48) i Troya Garrityja (43). Svojedobno se požalila kako joj je žao što nije bila bolja majka.

- Kada umrem, želim da moja obitelj bude oko mene. Trebam zaslužiti njihovu ljubav. I dalje radim na tome - kaže glumica.

Nakon Vadima, Fonda se udavala još dva puta. Bila je 17 godina u braku s Tomom Haydenom, a s Tedom Turnerom razvela se nakon 19 godina.

Prije tri godine, izjavila je kako redovno zapali 'joint' i uživa u seksu.

- Volim zapaliti i opustiti se. Jedino sam prestala gledati filmove kad sam 'napušena' - rekla je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije