Razočarao ženu:

Jamie uistinu kuhao gol pa ozlijedio muškost

dadd
04.12.2016.
u 19:15

Bilo je Valentinovo i isplanirao sam romantičnu večeru doma. Bio sam doslovno goli kuhar, ali kad sam otvorio zagrijanu pećnicu, vruće pare opekle su mi međunožje, rekao je Jamie Oliver (41).

To je, kaže, bio prvi i posljednji put da je kuhao gol, a ni njegova žena Jools(42) nije bila oduševljena ishodom.

- Večer na kraju uopće nije bila romantična. Ja sam sjedio na kauču i držao zamrznuti kukuruz na svojoj opečenoj muškosti. Ali brancin je bio izvrstan - rekao je Jamie, koji si je nadimak 'Goli kuhar' dao jer je htio 'ogoliti' postupak kuhanja i učiniti ga što jednostavnijim.


- To je istodobno bio najgori i najbolji trenutak u mojem životu. Najgori jer je strašno boljelo, a najbolji jer su moji intimni dijelovi postali još veći - kroz smijeh je rekao Oliver, a onda se ispričao svojim kćerima Poppy Honey (14) i Daisy Boo (13).

- One su tinejdžerice i žao mi je što moraju slušati ovakve stvari od svojeg oca, i to još na televiziji - rekao je Oliver. Sa suprugom Jools u braku je 16 godina, a imaju petero djece. Uz dvije tinejdžerice, imaju i sedmogodišnju kćer Petal Blossom

Rainbow te sinove Buddyja Beara Mauricea (6) i četveromjesečnog Rivera Rocketa. Jools je najmlađeg sina rodila doma, a na porođaju su bile kćeri Poppy Honey i Daisy Boo, koje su prerezale pupčanu vrpcu.

- Samo bi čudnim ljudima to bilo kontroverzno, nama je bilo predivno - rekao je Jamie.

Jamie Oliver and his wife Jules leaving the Portland Hospital with their 5th baby boy who was born yesterday - London | Autor: Vantagenews.com/PIXSELL/PIXSELLfoto: Vantagenews.com/PIXSELL/PIXSELL
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije