Melanie Griffith:

Ja sam jedni krivac za rastavu s Antonijem

kš
06.04.2017.
u 16:42

Glumica Melanie Griffith (59) u intervjuu za časopis Porter prvi je put objasnila zašto se razvela od Antonija Banderasa (56).

- Jedini krivac sam ja jer sam tad ’zaglavila’ u životu - rekla je Griffith. Tvrdi da nije bila riječ o nevjeri, kako se nagađalo.

- Sada uživam i radim što god poželim - istaknula je glumica, koja se od Banderasa razvela krajem 2015. nakon 18 godina braka. Griffith nakon toga nije bila u vezi, a Banderas se viđa s 36-godišnjom Nicole Kimpel, prenosi 24sata.hr

- Sad sam jako povučena i sramežljiva s muškarcima - ispričala je. Kaže da je ne zovu na spojeve i da izlazi s prijateljicama, među kojima je i reality zvijezda Kris Jenner (59).

3rd Annual Make Equality Reality Gala - LA | Autor: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELLfoto: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL

 

- Kris mi stalno namješta muškarce, a meni je to prečudno - priznala je Melanie, koja je nedavno rekla da će svog bivšeg supruga uvijek voljeti. 

Griffith se osvrnula i na brojne estetske zahvate na licu zbog kojih je, kaže, grozno izgledala. 

- Morala sam kasnije ići drugom kirurgu koji mi je iz lica vadio svo sranje koje mi je stavila prijašnja kirurginja. Nadam se da sada izgledam malo normalnije - rekla je glumica. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije